perjantai 22. toukokuuta 2015

Getting ready - NUTS Karhunkierros 160km

Kolmen viikon lenkkitauko alla. Jännittää enemmän kuin koskaan. Ruoka ei maistu. Juomapussista jäi osa kotiin. Ajatuksen harhailee milloin missäkin. Kaikki alkaa kuitenkin olla niin valmista kuin voi olla.


Rukalle

Seat saapui kisapaikalle eilen torstai-iltana lähellä puolta yötä, nopea majoittuminen ja nukkumaan. Matka sujui mukavasti, vaikka välillä satoi kovasti ja aurinko paistoi samalla silmille. Poroja ja pupuja oli liikenteessä enemmän kuin muita liikkujia yhteensä.
Sateenkaari näytti tietä Suomussalmen lähellä.
Viimeistelyä ennen reissua haittasi pieni flunssa, jonka takia lenkkeily on jäänyt viimeisen kolmen viikon aikana hyvin vähiin. Olo on kuitenkin luottavainen, joskaan matkan todellista pituutta ja vaativuutta en kyllä ole vielä sisäistänyt.

Evästys

160km matkalle lähdetään Rukalta, josta suunnataan Hautajärvelle ja sieltä käännytään paluumatkalle, joka kulkee samaa reittiä. Huoltolaatikot saa toimittaa Oulangolle (53km / 107km) ja Hautajärvelle (80km). Laatikoihin olen pakannut lähinnä syötävää - karkkia, suklaata (Pätkis todettu parhaaksi Vaarojen Maratonilla), sipsiä ja Picnic salamia. Molemmista huolloista löytyy lisäksi termareissa lämmintä mehua ja kääntöpaikalta vielä soppaa ruokatermarissa. 

Repusta löytyy käytännössä täysin samaa evästystä, kuin huolloista, pois lukien lämpimät. Juomana kulkee Herbalifen Prolong.

"Talvella se tuntui vielä hyvältä ajatukselta - 160km." - lainaus numerolapusta.

Näillä eväillä matkaan alle tunnin päästä.

GPS-seuranta:

Johannan ja Riikan kautta tullee jotain tietoja matkalta FB-sivulle.

--
Markus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti